Inhaalwedstrijd s.c. Stiens F3

Eindelijk was het dan zover, de inhaalwedstrijd tegen en bij Wyckels Hallum F3 kon worden gespeeld. Al 2 keer werd deze wedstrijd eerder afgelast, maar op deze druilerige, natte woensdagmiddag kon de wedstrijd eindelijk plaatsvinden op het kunstgrasveld in Hallum.

Het team van s.c. Stiens F3 was in de laatste competitieronde door de achterhaald door Stormvogels’64 F1, en zakte voor het eerst af naar de 3e plaats. In deze inhaalwedstrijd had F3 aan 1 punt genoeg om definitief de 2e plaats weer terug te krijgen, achter kampioen Sparta’59 F2.

Na een stroef begin, waar door een misverstand in de verdediging Wyckels Hallum F3 op een 1-0 voorsprong kwam door een eigen doelpunt, beginnen de speler meer grip op de wedstrijd te krijgen. Het doel werd voor de rust 3 keer gevonden en met een comfortabele 1-3 voorsprong gingen de jongens naar de kleedkamer.

Na de rust werd het niet meer spannend en in de laatste paar minuten werd de voorsprong uitgebreid met 3 mooie doelpunten naar een 1-6 overwinning.

S.c. Stiens F3 heeft zich met dit goede resultaat verzekerd van de 2e plaats in deze najaarscompetitie.