F’jes tijd en uitslag – goede start JO15-1

Op 3 september is de groep gestart met de eerste competitiewedstrijd tegen Blauw Wit op het Wiardacomplex .

Ze moesten vroeg uit de veren om te kunnen spelen in het drukke schema van dit complex , waar veel ploegen van de velden gebruik maken. Typische opmerkingen als “dit lijken wel F-jes tijden” en “als het zo vroeg moet….laat dan maar” worden opgemerkt door de pubers in de aanloop naar de wedstrijd.

In de beker zijn al twee wedstrijden gewonnen en nu moet de competitie ook goed starten. Aron kreeg de oren en ogen open bij de heren, zodat ze fris begonnen aan de wedstrijd.

Vanaf het fluitsignaal zit het elftal er direct goed bovenop en dicteert de wedstrijd. Hierdoor ontstaan in 5de minuut al de eerste goal van Len op aangeven van Hessel en in de 11de minuut de tweede goal van Karst & Mees op aangeven van Werner.

Hierna laat de ploeg het publiek onnodig doelpuntloos tien minuten naar de wedstrijd kijken, waarbij gelegenheidskeeper Justin (ivm blessure van Hidde) prima werk verricht en laat zien het na twee jaar nog niet te zijn verleert. In de 21ste minuut wordt het dan 0-3 door Len op aangeven van Mees. Werner maakt de 0-4 voor de rust met een mooi afstandsschot.

In de rust snel een bakje thee en weer door……. 0-5 in de 40ste minuut door Karst op aangeven van Mees, in de 42ste minuut 0-6 door Len op aangeven van Hessel. Daar was Werner ook weer met een afstandsschot 0-7…… De nul bleef niet staan voor Blauw Wit, die met een prachtige vrije trap de keeper passeerden. Dit moest nog even worden rechtgezet in de 64ste minuut met een goal van Mees op aangeven van Timo Anderson. Einduitslag 1-8.

Kortom F’s tijden en uitslagen; plezier in het spel en de rest van de zaterdag vrij om lekker na te genieten van de uitslag en de gedeelde 1ste plaats in de stand. Je kan de dag slechter beginnen.