F3 sluit seizoen winnend af

De laatste wedstrijd van deze competitie werd in Harlingen gespeeld op het Robbennest. Zeerobben F5 wist eerder in Stiens met 3-5 te winnen. Tijd dus om nu sportieve revanche te nemen.

De eerste helft ging gelijk op. De Toppers van F3 kregen de beste kansen, maar wisten de keeper niet te verschalken. Zeerobben leek in het begin sterker in het veld spel, maar wist niet echte kansen te krijgen. De ruststand was dan ook 0-0.

Na de rust ging het weer gelijk op. Na 5 minuten was het Zeerobben die wat gelukkig op 1-0 kwam. En toen waren onze toppers wakker. Marcel maakte 2 minuten later al de gelijkmaker. Direct daarop maakte Pieter, die in de eerste helft keeper was, maakte met een sprint vanaf de eigen helft de 1-2. F3 begon daarna prachtig samen te spelen. Met Julian als keeper in de 2e helft, werd de bal door de verdedigers Jesper en Daniël naar de voorhoede spelers gespeeld. Jordy gaf vanaf de rechterkant een prachtige voorzet en Marcel kon prachtig de 1-3 maken. Ook de 1-4 kwam van zijn voet waarna Zeerobben nog 1 keer direct van de aftrap een tegendoelpunt maakte. Niels maakte een paar prachtige kap-bewegingen en alleen staande voor de keeper, knalde hij de bal achter de keeper: 2-5. Het laatste doelpunt was weer een prachtig doelpunt van Marcel, waar het prachtige samenspel van het team aan vooraf ging. Hierdoor kwam de eindstand: 2-6 op het bord.

Hiermee werd het seizoen afgesloten door deze Toppers van F3. Een team dat in deze samenstelling 2 seizoenen heeft mogen samenspelen. Dit seizoen speelden: Niels, Jordy, Julian, Marcel, Pieter, Daniël, Jesper, David Andres en Sverre in F3. In de najaarscompetitie werd de 2e plaats behaald, nu de 3e plaats.

Namens alle leiders en trainers van de teams F6 van seizoen 2014/2015 en F3 seizoen 2015/2016 (Gerrie Kloosterman, Menno van der Meulen, Ronald van der Schaaf, Xander van Wirdum en Ruben de Jong) willen we deze spelers (en ouders) bedanken voor de 2 fantastische seizoenen. Veel succes volgend seizoen met jullie nieuwe teams.

Score verloop:
25′ (1-0) Zeerobben F5
27′ (1-1) Marcel
28′ (1-2) Pieter
33′ (1-3) Marcel
36′ (1-4) Marcel
37′ (2-4) Zeerobben F5
38′ (2-5) Niels
39′ (2-6) Marcel