CVO/Ouwe Syl MO17-1 – S.C. Stiens MO17

Tot nog toe hebben wij enkel wedstrijden gespeeld waarin de weerstand bijzonder gering was en waarin wij het nalieten om vaker te scoren. Vandaag zou ook weer de weerstand minimaal zijn dus was het zaak om geconcentreerd te blijven en ons niet te laten meeslepen in het spel van de tegenstander.

De wedstrijd, gespeeld op een prima grasmat, begon voortvarend met van onze kant de ene na de andere kans. Emma werd weggestuurd en legde de bal terug op Rixt die het doel van vijf meter afstand niet wist te vinden. Kort daarop werd Lois diep gestuurd maar schoot de bal oog in oog met de keeper naast. In de vijfde minuut was het wel raak, ditmaal wist Rixt het doel wel te vinden en schoot ze hard raak. Saskia wist kort daarop raak te schieten en nog binnen de 10 minuten was het Mare die de bal van 25 meter in het doel zag verdwijnen. 0-3 binnen de 10 minuten, er werd geconcentreerd en fris gespeeld maar al snel bleek dat ook vandaag het te gemakkelijk ging waardoor er teveel met de bal gelopen werd en het tempo erg omlaag ging en desondanks wisten we alsnog enkele kansen te creëren maar het niveau van de eerste 10 minuten werd bij lange na niet meer behaald. In de 20e minuut wist Saskia nog de 0-4 op het bord te noteren nadat Emma goed doorging en de bal mooi tussen de verdedigers van de tegenstander wist te spelen waardoor Saskia oog-in-oog met de keeper niet faalde. Het spel bleef slordig en we hopen dan ook in de volgende competitie op meer weerstand te stuiten zodat wij ons ook eens kunnen meten. Op slag van rust wist Mare met een mooie vrije trap de 0-5 nog te maken en was het Saskia die de 0-6 noteerde na een mooie pass van Brecht.

Op 10 minuten na was de 2e helft niet om over naar huis te schrijven. Brecht wist Saskia te bereiken die de bal teruglegde op Emma waardoor de 0-7 viel en kort daarop was het Lois die tweemaal raak schoot uit identieke positie. Een met links en een met rechts, beide ballen belandden buiten het bereik van de keeper in de verre hoek waarmee de 0-8 en 0-9 waren gevallen. In het restant van de 2e helft wist CVO/Ouwe Syl 2 maal te scoren na twee foutjes bij ons achterin. Eindstand 2-9.

14 oktober alweer de laatste wedstrijd in deze plaatsingspoule, uit tegen Wardy MO17-1.