Vacature bestuurslid vrouwen- en meisjeszaken S.C. Stiens

Iets meer dan een jaar geleden ben ik begonnen als bestuurslid vrouwen- en meisjeszaken bij S.C. Stiens en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Helaas moet ik mijn positie in het hoofdbestuur opgeven omdat ik vanaf volgende week ga starten met een HBO deeltijdstudie. Mijn gezin, werk en studie combineren zal al een uitdaging worden en daarom kies ik er bewust voor om me daar volledig op te concentreren. Hierdoor is er dus een vacature in het hoofdbestuur van S.C. Stiens ontstaan.

Lijkt het je leuk om de nog steeds groeiende vrouwen- en meisjesafdeling van S.C. Stiens te vertegenwoordigen in het hoofdbestuur dan nodig ik je van harte uit om te reageren.

Reacties graag naar: secretariaat@scstiens.nl

Simone Terpstra

Bestuurslid vrouwen- en meisjeszaken

 

Categorieën: