Het tweeluik van S.C. Stiens MO17-2 tegen FVC MO17-1

Het tweeluik tegen FVC.

Over de uitwedstrijd zullen wij het maar niet te lang hebben. 3-3 en daarmee mochten wij niet klagen.

De thuiswedstrijd.
15 seconden en daar was de 0-1 al. Wij stonden erbij en keken ernaar. Zal toch niet weer zo zijn als de uitwedstrijd, alleen maar kijken en niets doen. tien minuten later was daar de 1-1 van Hannah op aangeven van Anniek. De assist was nog wel het mooiste aan de goal. Een solo die startte halverwege eigen helft leverde een niet te missen voorzet op. Zeven minuten later was het alweer 1-2, wij stonden erbij en keken ernaar. Een bijzonder fraai doelpunt van FVC, een schot van 30 meter belandde over Barber in het goal. Kort daarop was het alweer 2-2, wederom Hannah op aangeven van Anniek. Kort voor rust de 3-2 van Danique, FVC lette niet op en Danique ging met de bal aan de haal en kon deze in een leeg goal schuiven.

De tweede helft is een van de twee gezichten die deze wedstrijd kent. De eerste helft was zwak en had FVC meer kunnen krijgen. De tweede helft waren wij de baas en had FVC niets meer te vertellen en mochten zij van geluk spreken dat het bij 6-2 bleef. Britt wist een voorzet van Dyantha binnen te schieten, Danique wist de bal vanuit een corner fraai met een volley binnen te schieten en de 6-2 was wederom van Britt op aangeven van Hannah.

Een seizoen met pieken en dalen, winnen van BBC MB1 en verliezen van de nummer laatst. Het kon allemaal bij ons dit seizoen. Maar, gezien het feit dat ons team bestaat uit bijna alleen maar MC speelsters die spelen tegen meiden die gemiddeld meer dan een jaar ouder zijn, is het toch een geslaagd seizoen en ben ik bijzonder blij met deze groep die zich iedere week, wanneer ze op trainen komen ;-), weten te verbeteren. Volgend seizoen nieuwe kans op het kampioenschap en dan gaan wij het ook pakken.