Toppers van S.C. Stiens F3 winnen Jan Bosma-toernooi bij Leovardia

Afgelopen woensdag 20 april was bij voetbalvereniging Leovardia, het jaarlijkse Jan Bosma-toernooi voor de F-pupillen. Ook dit jaar deed ook het team F3 van S.C. Stiens weer mee. Vorig jaar (toen als S.C. Stiens F6) werd ook al een nette derde plaats behaald, maar een jaar later was duidelijk te zien dat deze spelers met hetzelfde team behoorlijk gegroeid zijn als team en qua lengte.

De eerste wedstrijd werd keurig gewonnen met 2-1 van Blauw-Wit F9. Daarna werd S.C. Leovardia F7 op een 2-0 nederlaag getrakteerd. In beide wedstrijden werd er flink gecombineerd en waren de doelpunten van grote schoonheid.

Vervolgens werd MKV’29 F7 van de mat gespeeld met 7-0. Dit was lekker voor het doelsaldo.

Daarna zouden er tot slot nog 2 sterke tegenstanders volgen. De eerste was FVC F5. Maar ook dit team werd flink partij geboden en het bleef lang 0-0, maar er werd tegen het einde weer gescoord en dus met 1-0 gewonnen.

De laatste horde was S.C. Leovardia F6. Dit was de grootste concurrent voor de eindoverwinning. Maar zelfs de naast concurrent, werd 2-1 verslagen.

De vreugde na het laatste fluitsignaal was enorm, ook bij de aanhang natuurlijk. Na de prijsuitreiking (een gouden medaille en een heuse trofee) werden de foto’s geschoten en ging een ieder trots weer terug naar Stiens…

Categorieën: