Start verkoop sponsorboekjes S.C. Stiens  

Start verkoop sponsorboekjes S.C. Stiens
 
We bestellen tegenwoordig steeds vaker via internet allemaal. Dit gaat ten koste van de lokale winkels en horeca. Daarom komt S.C. Stiens in actie!

We hebben hiervoor speciale sponsorboekjes gemaakt, ter promotie van onze sponsors. Net als vorig seizoen gaat de club deze verkopen. We doen daarbij een beroep op alle senioren + O19-teams. 

De verkoop start op 9 december. Met de hulp van iedereen rekenen we erop dat we er ook dit jaar weer een succesvolle actie van kunnen maken, zowel voor onze eigen club als onze sponsors!

Coronaproof verkopen

Natuurlijk is het belangrijk dat de verkoop van de sponsorboekjes coronaproof verloopt. In tegenstelling tot afgelopen seizoen kunnen de verkopers nu niet samen langs de deuren. Alle spelers uit de senioren en O19 krijgen hun boekjes deze keer daarom thuisbezorgd, zodat iedereen deze in eigen kring kan verkopen. 

Om dit coronaproof te kunnen doen hebben we voor alle verkopers een digitale verkooppagina klaargezet. De link staat op de flyer die je bij de boekjes ontvangt. 

Deze link kun je doorsturen naar familie, vrienden en buren, bijvoorbeeld via WhatsApp. Zij kunnen via de link zelf een boekje bestellen en online afrekenen. Betalen gaat via iDeal, wel zo gemakkelijk!

Op de verkooppagina kun je controleren wie er een boekje besteld heeft. Het boekje kun je dan door de brievenbus gooien of opsturen.

Zo kan iedereen voldoende afstand houden en hoeft niemand elkaar onnodig op te zoeken in deze tijd. 

Iedereen wint

De sponsorboekjes staan vol met waardebonnen van lokale winkels en horeca. De opbrengst van de boekjes gaat naar onze club en de bonnen kun je weer inleveren bij onze sponsors. Voor €5,- ontvang je honderden Euro’s aan voordeel. 

Zo wint iedereen met deze actie!

Categorieën: