Sponsoractie gaat weer van start!

Start verkoop sponsorboekjes S.C. Stiens

We bestellen tegenwoordig steeds vaker via internet. Dit gaat ten koste van de lokale winkels en horeca. Daarom komt S.C. Stiens in actie!

We hebben hiervoor speciale sponsorboekjes gemaakt, ter promotie van onze sponsors. Net als vorige seizoenen gaat de club deze verkopen. We doen daarbij een beroep op alle senioren + O19-teams. Alle leiders zullen hier deze week ook bericht van krijgen.

De verkoop start op 26 november. Met de hulp van iedereen rekenen we erop dat we er ook dit jaar weer een succesvolle actie van kunnen maken, zowel voor onze eigen club als onze sponsors!

 

Coronaproof verkopen

Natuurlijk is het belangrijk dat de verkoop van de sponsorboekjes coronaproof verloopt. In tegenstelling tot afgelopen seizoen kunnen de verkopers weer samen langs de deuren. Belangrijk is dat er de nodige afstand wordt gehouden waar kan en dat iedereen verspreid de wijken in gaat. Net zoals altijd krijgt elk team haar eigen wijk toegewezen. Alle spelers uit de senioren heten wij 26 november welkom in de kantine, rond 18:15. Ervaring leert dat we binnen twee uurtjes vaak alle wijken in Stiens, Britsum, Finkum en Koarnjum kunnen bedienen. Na de tijd is de kantine open en zal er voor een ieder die geholpen heeft een hapje en drankje klaar staan.

Om dit coronaproof te kunnen doen, bestaat er dit jaar weer de mogelijkheid om via een QR-code digitaal te betalen aan de deur. Betaling gaat dan via iDeal, wel zo gemakkelijk!

 

Iedereen wint

De sponsorboekjes staan vol met waardebonnen van lokale winkels en horeca. De opbrengst van de boekjes gaat naar onze club en de bonnen kun je weer inleveren bij onze sponsors. Voor €5,- ontvang je honderden euro’s aan voordeel. 

Zo wint iedereen met deze actie!

Categorieën: