Spelregelavond met Jochem Kamphuis (2 november)

Op donderdag 2 november organiseert S.C. Stiens in samenwerking met de KNVB een spelregelavond in ons clubhuis de Stipe. De avond is een leuke, interessante avond voor alle doelgroepen binnen onze vereniging en staat onder leiding van betaald voetbal scheidsrechter Jochem Kamphuis!

Spelregelkennis draagt bij aan een plezierige voetbalbeleving, zowel op als langs het veld. Jochem Kamphuis zal uitleg geven over spelregels en de rol van de scheidsrechter. Het wordt een interactieve avond waarbij aan de hand van beelden verschillende spelsituatie en spelregels worden besproken. De avond wordt afgesloten met een quiz die met rode en gele kaarten gespeeld wordt.

Wellicht kom je erachter dat er een ware scheidsrechter in je schuilt! S.C. Stiens is altijd opzoek naar clubscheidsrechters, dus wil je eens een wedstrijd fluiten dan kun je je aan het einde van de avond meteen opgeven als clubscheidsrechter van S.C. Stiens!

Wil jij erbij zijn?

Om inzicht te krijgen in het aantal deelnemers dat we kunnen verwachten, vragen we je om onderstaand opgave formulier in te vullen:

 

 

Categorieën: