Schoolvoetbaltoernooi woensdag 12 oktober

toernooi

S.C. Stiens Schoolvoetbaltoernooi op woensdagmiddag 12 oktober a.s.

voor alle basisscholen uit gemeente Leeuwarderadeel

De toernooicommissie van voetbalvereniging S.C. Stiens organiseert met trots op woensdagmiddag 12 oktober aanstaande een schoolvoetbaltoernooi voor de 5 basisscholen uit de gemeente Leeuwarderadeel. Voetbalteams met leerlingen van CBS De Sprankel, OBS De Jint, OBS De Twilling uit Stiens, SWS De Swirrel uit Britsum en de OBS Arjen Roelofsskoalle uit Hijum strijden om de felbegeerde 1e prijs in hun leeftijdscategorie.

De leerlingen vanaf groep 3 tot en met groep 8 en hun ouders krijgen via hun juf of meester een aanmeldingsbriefje voor het toernooi. Na de inschrijfdatum stelt de school vervolgens de teams samen en S.C. Stiens zorgt verder voor de organisatie van de middag.

Ons doel is om alle deelnemende kinderen een fijne voetbalmiddag te geven waarin de sportbeleving met elkaar voorop staat maar natuurlijk hoort daar een klein beetje gezonde voetbalcompetitie bij met respect voor elkaar.

Wij nodigen hierbij ook alle ouders , broers, zussen, opa’s, oma’s , juffen, meesters en vrienden uit om de teams aan te komen moedigen. Om 14.00 uur wordt het toernooi op Sportcomplex ‘It Gryn ‘ , aan de Ieleane 2 te Stiens, geopend door de buurtsportcoach van B.V. Sport uit Leeuwarden. De teams en hun coaches en/of begeleiders worden vanaf 13.30 uur verwacht in het clubgebouw ‘De Stipe’. De verwachte eindtijd is 17.30 uur.

Graag tot ziens op woensdagmiddag 12 oktober op één van de velden van voetbalvereniging S.C. Stiens of langs de lijn.

Categorieën: