SC Stiens JO11-2 sluit seizoen af met 1e prijs op FVC Toernooi

Zondag 25 juni, terwijl de meeste jeugdteams de tassen met kleding al hebben ingeleverd, speelden de jongens van JO11-2 hun laatste toernooi van Seizoen 2016-2017.
Omdat de meeste jongens volgend jaar in JO13 zullen uitkomen, was dit de ultieme laatste kans om in deze samenstelling hun kunsten te vertonen. De voorjaarscompetitie verliep moeizaam. Promoveren naar hogere klasse en de vele blessures speelden ons parten. Echter opvallend waren de resultaten van deelname aan toernooien. Hier wisten de jongens mooie prijzen binnen te halen: 1e prijs SC Stiens toernooi, 2e prijs MKV toernooi en een 2e prijs tijdens het Leovardia toernooi.

Vandaag waren de mannen gebrand om ook hier een prijs in de wacht te slepen. Onder leiding van Joost Dijkstra en Peter Keizer werden jongens voorbereid. Positiespel, overspelen en de vrije ruimtes opzoeken waren de opdracht die ze de spelertjes meegaven.

Tijdens de wedstrijden werd al snel duidelijk dat de opdracht was overgekomen. Bij vlagen lieten de jongens prachtig mooi samenspel zien, waarbij geweldige voorzetten en mooie afrondingen een traktatie was voor leiding en meegereisde supporters. Het middenveld bezet door Jayden Dijkstra, Lars Kloosterman en Joël van der Velden liepen hun longen uit hun lijf. Veel jongens moesten de pijn van steken in hun zij wegbijten. Maar karakter overwint veel, en dat toonden de jongens allemaal.
Niek Finnema en Bouke Janse namen de verdediging voor hun rekening, waarbij onderling goed werd gecommuniceerd. Bij aanvallen ging één van de twee mee om de druk op tegenstander te vergroten. Joran Keizer, vaste Keeper stond geconcentreerd tussen de palen en voerde goede reddingen uit op het moment als dat nodig was. Iman Pad was de spits die als een sluipmoordenaar door de verdediging van de tegenstander sloop om daar het doel te treffen.

Met 13 doelpunten voor en 1 tegen doelpunt werd het toernooi afgesloten. Een mooie 1e prijs was het resultaat.
Na de laatste wedstrijd werden door de spelers Joost Dijkstra en Peter Keizer in het zonnetje gezet met een heerlijke attentie.

Namens leiding van JO11-2 willen de jongens bedanken voor een geweldig mooi seizoen. Opvallend was de saamhorigheid en de onderlinge vriendschap. Dit zorgde ervoor dat er al vroeg in het seizoen een team stond. Jullie waren een geweldig team om mee te werken en we wensen jullie veel succes voor het volgende seizoen. Ouders bedanken we voor het aanmoedigen en samenwerking in communicatie. Ook jullie waren super!

Groet en tot ziens op de velden van SC Stiens!!

Leiding SC Stiens JO11-2

JO11-2 FVC1

Categorieën: