S.C. Stiens Zondag 4 kampioen!

Hemelvaartsdag 2017 een geweldige dag voor het zondagvoetbal in Stiens. Het tweede elftal promoveerde, via twee overwinningen tegen GSAVV Forward in de nacompetitie, naar de reserve 2e klasse. Later op de avond kwam het bericht dat het vierde elftal kampioen is geworden, doordat de enig overgebleven concurrent LSC verloor bij Flamingo.

Het team o.l.v. het fanatieke coachingstrio Eddy Keuning, Germ Veldkamp en Jelle Hiemstra staat sinds de eerste speeldag bovenaan maar wist de competitie tot de laatste speelronde spannend te houden. Het elftal dat dit seizoen geheel in het nieuw is gestoken door de sponsors Heerensalon en Bernard Kuipers Visuals mag zich de terechte kampioen noemen door dit seizoen twee keer te winnen van de enige concurrent LSC.

Aanstaande zondag staat de laatste wedstrijd, van dit sterrenteam, van dit seizoen op het programm, uit tegen MKV ’29. Deze wedstrijd vindt plaats op sportpark Nylan om. 11:30. Kom het team aanmoedigen en vier het feestje met hun mee. Ben je niet in staat om de reis naar Leeuwarden te maken wees dan gerust. Het feest wordt omstreeks 14.00 uur voortgezet in de kantine van S.C. Stiens en vanaf ca. 16:30 zal er koers worden gezet naar de hoofdsponsor van de zondag ‘ De Kern’ waar het tot in de late uurtjes gezellig zal blijven. Kortom genoeg mogelijkheden om dit prachtige elftal te feliciteren.

Categorieën: