S.C. Stiens Zaterdag 2 winterkampioen

De eerste seizoenshelft zit er inmiddels op. Zaterdag 2 sluit deze seizoenshelft af als winterkampioen in de reserve 2e klasse. Een prima prestatie. Trainer Anne Jan Stienstra heeft het met de spelers goed op de rit met 8 winstpartijen, 2 gelijke spelen en slechts 1 verliespartij. Het aantal punten is 26 uit 11 wedstrijden. Het aantal van 26 komt overeen met het aantal verschillende spelers dat in wedstrijdverband het shirt van Zaterdag 2 aan heeft mogen trekken.

Het team bestaat uit een mix van geroutineerde spelers en jonge spelers. Dit seizoen zijn er 4 jongens vanuit de JO-19 overgekomen: Luuk Tulner, Timo Niemantsverdriet, Wessel Nieuwhof en Jelle Weultjes. Deze jongens laten zien dat ze een goede aanvulling zijn binnen dit team en wekelijks stappen maken in hun ontwikkeling. De afgelopen periode hebben ook Wilco Bergsma en Teun Douwe van der Zee de voetbalschoenen weer uit de kast gehaald. Na de winter kan Anne Jan ook Martin Hoekstra en Arjen Dotinga (verd.) weer verwelkomen, na een half jaar afwezigheid vanwege opleiding. Deze ingrediënten zijn uiteraard prima voor een succesvolle 2e seizoenshelft.

De komende weken kan het team even in de relax-stand, maar zal zich straks weer klaar moeten stomen voor de eerstvolgende competitiewedstrijd. Deze staat gepland op 9 februari thuis tegen Urk. En dat is meteen de topper, aangezien Urk de huidige nummer 2 is en winnaar is van de eerste periode.

We wensen Anne Jan en de spelers een goede winterstop en uiteraard een prima 2e seizoenshelft.

Categorieën: