S.C. STIENS VR1 PROMOVEERT NAAR DE LANDELIJKE HOOFDKLASSE

25 mei 2019 zal voor de dames van S.C. Stiens een datum worden om nooit meer te vergeten. Na vier jaar lang op de tweede plek te zijn geëindigd is het ze dit jaar gelukt om het kampioenschap veilig te stellen. Een knappe prestatie van speelsters en staf!

De hele week waren er al voorbereidingen getroffen om er een onvergetelijke dag van te kunnen maken. Zo waren spandoeken, vuurwerk, bloemen en kampioenshirts al gereed. Alles en iedereen was er klaar voor. Wel moest er natuurlijk eerst nog gewoon gevoetbald worden. De eerste helft lieten de dames niet hun beste spel zien (wellicht waren het toch de zenuwen?). Dit resulteerde in een 0-1 achterstand met rust. Werd het dan toch nog onnodig spannend? Nee! De dames kwamen na rust scherp uit de startblokken en binnen 10 minuten werd de achterstand omgezet in een 2-1 voorsprong! Hier bleef het niet bij, want ook de 3-1 kwam nog op het scorebord. Nadat de scheidsrechter floot voor het eindsignaal barstte het feest los. Eindelijk hebben deze dames afgerekend met de tweede plaats en gaan ze komend seizoen uitkomen in de landelijke hoofdklasse!