S.C. Stiens JO13-2 Kampioen!

Met nog twee wedstrijden te spelen is SC Stiens JO13-2 zaterdag 6 mei kampioen geworden in de voorjaarscompetitie 2017! De jongens behaalden in 8 wedstrijden 22 punten en kregen daarmee een niet in te halen voorsprong op de nummer twee ( 13 punten).

Hoewel het behalen ervan een kwestie van tijd leek, was het streven om het kampioenschap tijdens de laatste thuiswedstrijd te behalen. De grote schare supporters zag dat de jongens wel even moeite hadden om op gang te komen. De zenuwen speelden duidelijk een rol. Maar na 7 minuten was daar dan toch de openingstreffer. Echter was V&V Garyp JO13-1 geenszins van plan de wedstrijd weg te geven en knokte door  voor wat het waard was. Uiteindelijk viel enkele minuten voor de rust de 2-0 en was de druk er af.

Na de rust kreeg de ploeg van trainer Edser Rijpstra weer controle over de wedstrijd. De jongens wisten elkaar weer goed te vinden  en er werden mooie combinaties gemaakt. Stiens zette behoorlijk druk en zag dit beloond met nog 4 treffers.  De eigen goal werd schoon gehouden, dus een prachtige 6-0 als eindresultaat!  Na afloop werden de jongens onthaald met fakkels en kregen ze allen een prachtig kampioensshirt van een sponsor! Waarvoor onze hartelijke dank.

Noemenswaardig is zeker ook dat deze toppers een aantal weken geleden op het Leovardia-toernooi  zilver binnenhaalden.

De komende twee wedstrijden zullen ontspannen uitgespeeld worden. Het doel is wel om ongeslagen te blijven.

Categorieën: