S.C. Stiens heren 1

De voorbereiding van za1 zit erop. Met een zeer geslaagd voetbalweekend in Egmond aan Zee is de selectie begonnen aan de eerste oefenwedstrijd. In totaal zijn er 5 oefenwedstrijden gespeeld en drie bekerwedstrijden. Met 7 punten uit drie bekerwedstrijden is S.C. Stiens 1 als eerste geëindigd in de poule met Zeerobben (1e klasse), Zwaagwesteinde (2e klasse) en Drachten (2e klasse zondag).

De selectie is dit jaar uitgebreid met 4 spelers uit de eigen jeugdopleiding. Dit zijn Hessel van Amerongen, Karst Palma, Werner Roorda en Len Valkema. Met deze jongens erbij is de selectie weer iets breder geworden en geeft dit trainer René Dijkstra nog meer mogelijkheden. In de afgelopen wedstrijden zijn de contouren zichtbaar geworden van de attractieve speelwijze.

Komende zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen SC Veenwouden om 14:30 uur. De voorbereiding van S.C. Stiens is prima geweest, maar vanaf zaterdag gaat het om het “echte werk”…..en wat zien we daar met z’n allen weer naar uit.

Net als vorig jaar kun je meedoen aan de doelpunten minutenactie. De mensen die vorig jaar aan de actie hebben meegedaan (en hebben betaald), doen dit jaar automatisch gratis mee, aangezien er afgelopen seizoen nagenoeg niet is gevoetbald. Elke thuiswedstrijd wordt er €50,- uitgekeerd. Een minuut koop je voor €25,- per seizoen. Er zijn op dit moment nog 10 minuten te koop via minutenactiescstiens@gmail.com. De volgende minuten zijn nog beschikbaar: 2, 3, 4, 17, 36, 46, 49, 75, 76 en 89.

We hopen dat het publiek in grote getale komt om de ploeg aan te moedigen.

Wil je op de hoogte blijven van S.C. Stiens 1, volg dan ook de Instagram account: #scstiens1

Categorieën: