Promotiekoorts! Ga jij ook met de bus mee?

Promotiekoorts!

Na een spannende en allesbeslissende wedstrijd afgelopen zaterdag tegen GVAV-Rapiditas is de promotiekoorts nu echt losgeslagen! Wij zijn nog één wedstrijd verwijderd van promotie naar de 1e klasse met Heren 1 welke aankomende zaterdag op neutraal terrein gespeeld zal worden.

Waar speelt de finale zich af?

Zaterdagmiddag om stipt 14:30 uur is de aftrap in Harkema, op het prachtige veld en complex van de Harkemase Boys zal de finale zich afspelen tussen S.C. Stiens 1 en V.V. Hoogezand 1. Deze tegenstander komt al uit in de 1e klasse en het is aan ons zaterdag om te bewijzen dat wij ook hier ons mannetje staan!

Ja, ik ga graag mee met de bus naar Harkema!

Natuurlijk willen wij zaterdag zoveel mogelijk supporters meenemen naar deze prachtige locatie 34 km verderop. Hoe meer supporters er achter onze jongens staan hoe beter! Wij willen het onze supporters en sponsoren zo makkelijk en comfortabel mogelijk maken en gaan ons daarom hard maken voor de inzet van bussen.  Voor ons is het nu lastig inschatten hoeveel bussen er moeten gaan rijden zaterdag a.s. Mede daarom gaan wij een inventarisatie maken wie er mee willen in de bus(sen). Op basis van aanmelding gaan wij capaciteit reserveren en hopende hiermee zoveel mogelijk supporters te vervoeren.

Hoe krijgt het vervoer vorm.

Het 1e elftal zal zaterdag inclusief staff om 12 uur vertrekken vanuit de kantine in de officiële bus van SC Cambuur, wij willen hier graag de supporters welke meerijden al bij aanwezig hebben om 12:00, dit voor een geweldig uitzwaaimoment. Tussen 12:30 uur en 13:00 vertrekken de overige supporters in de bus om zo rond 13:30 uur te arriveren in Harkema. Anderhalf uur na het laatste fluitsignaal zullen de bussen gezamenlijk terugrijden en vind er een afsluitend feest(je) plaats in de kantine (Hier later meer over).

Met onderstaand formulier kan je tot woensdagmiddag 12:00 een plekje reserveren in de bus, wij vragen een kleine bijdrage tussen de 7.50 en 10 euro afhankelijk van de hoeveelheid medereizigers. Het is dan ook verplicht om aan te melden via onderstaand formulier, op andere wijze is niet mogelijk om het overzichtelijk te houden.

Tot zaterdag!

 

Op dit moment is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de busreis.

Categorieën: