Programma familieweekend 15 en 16 juni

In de week van 14 mei worden de uitnodigingen voor het familieweekend uitgedeeld aan de O7 t/m O15 jeugd. Het is de bedoeling om de uitnodigingen zo snel mogelijk te verspreiden, maar om iedereen op tijd te kunnen bereiken is het ook mogelijk om een digitaal formulier toegestuurd te krijgen. Mocht je dit willen (voor je zoon/dochter) dan kun je een mailtje sturen naar: elise_meer@live.nl. Ook de ingevulde formulieren kunnen weer opgestuurd worden naar dit mailadres. Graag in het mailtje aangeven voor welke leeftijdscategorie je het formulier wilt ontvangen (O7, O9, O11, O13 of O15).

Natuurlijk is het ook mogelijk om de papierenversie in te vullen en in te leveren. Het ingevulde formulier kun je inleveren bij je leider/trainer of zelf deponeren in de daarvoor bestemde doos in de commissiekamer (kamer naast de toiletten).

De uiterlijke inleverdatum staat op 26 mei. Aangezien de meeste jeugdteams deze dag nog voetballen het verzoek aan de leiders/trainers om de ingevulde formulieren uiterlijk op deze 26 mei te deponeren in de daarvoor bestemde doos. De doos is te vinden in de commissiekamer.

Mocht het je als leider/trainer niet lukken om de formulieren in te leveren, dan is het ook mogelijk om de ingevulde formulieren te mailen naar het bovenstaande mailadres. Graag wel een foto, scan, ingevuld bestandje etc. met ALLE gegevens van de binnengekomen formulieren. Alleen een naam (en team) is niet voldoende.

Succes met de laatste wedstrijden en graag tot ziens bij het familieweekend!

Categorieën: