Presentatiegids 2016/2017

De 3e editie van de presentatiegids is afgelopen maandag op de algemene ledenvergadering gepresenteerd. coverBij deze willen we de communicatie commissie en iedereen die zijn steentje heeft bij gedragen aan deze mooie editie heel erg bedanken! In het bijzonder even fotograaf Erikjan Koopmans, voor het schieten van de mooie foto’s en natuurlijk de prachtige coverfoto en Stefan Oost voor de vormgeving. De gids wordt deze week of volgende week bij je thuis bezorgd. We wensen je veel leesplezier!

Alle teamfoto’s staan inmiddels ook allemaal op de website. Daarnaast willen we de minipupillen hier nog even in het zonnetje zetten, want helaas ontbreken de teamfoto’s van JO7-1 en JO7-2 in de gids. We willen jullie de twee teamfoto’s natuurlijk niet onthouden:

wp_20161001_09_04_26_proJO7-1

whatsapp-image-2016-11-23-at-21-10-26JO7-2

 

 

Wil je een foto die in de presentatiegids staat via de mail ontvangen? Neem dan contact op via communicatie@scstiens.nl. Of wil jij nou ook meehelpen aan de volgende gids? Meld je dan aan bij Marloes Keuning via communicatie@scstiens.nl. We kunnen alle hulp heel goed gebruiken!

Categorieën: