Poiesz jeugd sponsoractie 6 februari – 2 april 2017

S.C. Stiens mag weer meedoen met de Poiesz jeugdsponsor actie. Vanaf maandag 6 februari kun je weer muntjes sparen voor S.C. Stiens.

Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van S.C. Stiens helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de  S.C. Stiens koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van S.C. Stiens is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Stiens. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 6 februari t/m 2 april 2016 bij Poiesz supermarkten.

Let op de actie’s voor de extra muntjes. Op zaterdag 11 februari is S.C. Stiens aanwezig in de Poiesz winkel te Stiens, op deze dag kunnen we extra muntjes verdienen!

(let op: de oude muntjes zijn niet meer geldig!)

Categorieën: