Open Friesche Kampioenschap 2018 te Franeker

S.C. Stiens heeft ook dit jaar weer meegedaan aan het zaalvoetbaltoernooi te Franeker, het OFK. Zowel de dames als de heren deden hieraan mee. De dames troffen in de poule sterke tegenstanders, te weten VV Reiger Boys, Drachtster Boys I, ONS Sneek, VV Heerenveense Boys 2 en Futsal Buitenpost. In deze zware poule wisten de dames drie maal te winnen en verloren 2 maal. Dit was net niet genoeg om door te gaan in de finale rondes. Jammer, maar knap gedaan dames!

De heren van S.C. Stiens 1 begonnen dinsdagavond 9 januari in de poule tegen  vv CVO 2-0 winst, SSS ’68 0-3 winst, vv Wykels Hallum was de volgende tegenstander, hiertegen werd 1-1 gespeeld, daarna tegen sc Franeker zo 2 ook deze wedstrijd werd gewonnen met een 2-1. De laatste wedstrijd moest worden gespeeld tegen vv St. Annaparochie za, ook deze wedstrijd werd gewonnen 0-8. Hiermee werden zij eerste in de poule en dus door naar de finaledag zaterdag 13 januari.

Op de finale dag moest er in de poule worden gespeeld tegen sc Leovardia, deze wedstrijd werd gewonnen met 2-0. In de tweede wedstrijd tegen Leekster Eagels werd er 1-1 gespeeld en de laatste wedstrijd in de poule tegen LVV Friesland werd ook 1-1. Deze uitslagen waren voldoende om door te gaan naar de volgende ronde.

Drs 5 werd de volgende tegenstander, hiervan werd knap gewonnen met 0-2. De volgende ronde moest S.C. Stiens 1 het opnemen tegen Waterpoort Boys. Helaas werd deze wedstrijd met 0-2 verloren.

S.C. Stiens 1 heeft een zeer knappe prestatie neergezet, van de 96 deelnemende teams zijn zij 8e geworden! Gefeliciteerd.

Kijk voor foto’s etc op : http://www.ofk.frl/

 

Categorieën: