NK Voetbal voor S.C. Stiens MO11-1

Nog maar 21 dagen te gaan en dan gaan onze meiden strijden op het NK Voetbal voor MO11 teams in Brunssum. Hoog tijd dus om onze sponsors te bedanken. Om de meiden aan te moedigen (en de tegenstander te imponeren) heeft Haan Reclamewerk een groot spandoek geleverd. De afbeelding hierop is gemaakt door Erikjan Koopmans van verwoordinbeeld.nl. In een speciale fotoshoot heeft hij de dames stuk voor stuk gefotografeerd. Deze zijn vervolgens digitaal verwerkt in een groepsfoto met als achtergrond de skyline van Stiens. Werkelijk een prachtig resultaat! Het spandoek werpt nu al zijn vruchten af. Afgelopen zaterdag gelijk mee naar de uitwedstrijd tegen ONS Boso Sneek en de meiden worden kampioen in de voorjaarscompetitie!

Het toernooi is op zondag, maar om zich goed voor te bereiden én er een gezellig uitje van  te maken, vertrekken de dames zaterdagochtend al richting Zuid-Limburg.  Hier worden ze naar toe gereden in taxibussen van Taxicentrale Waaksma B.V.. Ook Klusbedrijf Piet Westerhuis sponsort een taxibus. Bakkerij Nico en Aeltsje voorziet de dames van de BROODnodige energie en slagerij Brolsma verzorgt het vlees voor op de BBQ.

Tijdens het toernooi lopen de meiden in de presentatiepakken van S.C. Stiens. In de vrije uurtjes zijn de meiden als team zichtbaar in hoodies van Uniquefloors. Daarnaast wordt het verblijf op camping Gulperberg mogelijk gemaakt door de volgende ondernemers: Jumbo Kooistra Stiens, Bruna Stiens, Kars Complete Woninginrichting, Schildersbedrijf Oosterhof, Fia Lia Kinderkleding, Gardenrobots, Formido Stiens, Studio Fysiek, Pieter Jelles Eatcorner, Mariska’s Hairfashion, Bloembinderij Blom en Bakker Training & Therapie.

Sponsoren, allen hartelijk dank voor jullie bijdrage!

NK Voetbal voor MO11

Categorieën: