Nieuwe website S.C. Stiens

Met gepaste trots presenteren we onze nieuwe website! Een website die voorbereid is op de toekomst en weer jaren mee kan. Er is de afgelopen maanden door een speciale projectgroep “website” bestaande uit o.a. Inge Kars, Ronald van der Schaaf, Melle Renema & Stefan Oost hard gewerkt om de nieuwe site in de lucht te krijgen.

Uiterlijk

De nieuwe website beschikt over een compleet nieuw uiterlijk en is daarbij ook in één keer geschikt gemaakt voor gebruik op tablets en smartphones. De website schaalt namelijk automatisch mee naar de schermresolutie van het gebruikte apparaat. Op die manier is de gebruikerservaring van de bezoeker altijd optimaal en kan men op ieder apparaat makkelijk zijn weg vinden op de nieuwe website.

Nieuwe functionaliteiten

Naast de nieuwe vormgeving van de website beschikt de site ook over een groot aantal nieuwe functionaliteiten:

Afgelastingen

Wanneer er één of meerdere wedstrijden zijn afgelast verschijnt dit vanaf heden direct op de website van S.C. Stiens, helemaal bovenaan in een opvallende rode balk. Op die manier kan een afgelaste wedstrijd je nooit meer ontgaan.

Teampagina’s

Elk team heeft de beschikking over een eigen teampagina met daarop een grote teamfoto, spelersfoto’s (indien aanwezig), de huidige competitiestand, het programma en uitslagen van het desbetreffende team. Bij de uitslagen is direct door te klikken naar de bijbehorende wedstrijdenverslagen. Bekijk deze pagina voor een voorbeeld.

Koppeling KNVB

De nieuwe S.C. Stiens website beschikt over een uitgebreide koppeling met de KNVB waardoor de uitslagen, standen en het complete programma, voor elk team, automatisch op de website komen te staan. In samenwerking met de KNVB koppeling proberen we er voor te zorgen dat uitslagen van al onze teams zo snel mogelijk na het laatste fluitsignaal online staan op onze website!

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen zijn vanaf nu heel gemakkelijk in te sturen via dit formulier. Dit geldt voor elk team, van de F8 pupillen tot met het eerste elftal.

Nieuwsberichten

Het is met de nieuwe website mogelijk om nieuwsberichten of artikelen direct met je vrienden, familie of kennissen te delen via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Whatsapp. Daarnaast kan er met behulp van je Facebook account gereageerd worden op nieuwsberichten.

Ontwerp & realisatie

Het ontwerp van de website is gedaan door onze subsponsor Stefanoost.nl – Internet communicatiebureau. De achterliggende techniek is gerealiseerd door DBK – Masters in Online Business waar ons lid Melle Renema partner van is.

Tot slot

We horen graag wat jullie van de nieuwe website vinden, reageren kan via de onderstaande Facebook comments!

Categorieën: