Nieuwe hoofdtrainer vrouwen 1 S.C. Stiens 2017/2018

Met ingang van het nieuwe seizoen 2017-2018 wordt de heer  Wybe Pieter Zijlstra de nieuwe hoofdtrainer van de vrouwen van S.C. Stiens.  De heer Zijlstra, 27 jaar oud, is momenteel hoofdtrainer van de vrouwen van eersteklasser  Be Quick Dokkum.

De heer Zijlstra wordt hiermee de opvolger van de heer Tjamme Valk, die de vrouwen van  S.C. Stiens, 6 jaar zeer succesvol onder zijn hoede heeft gehad.  Zo volgde er promotie van de derde- naar de landelijke eerste klas. Vele malen werd er nacompetitie gespeeld, waarbij vorig jaar nipt promotie naar de Hoofdklas werd mis gelopen.  Twee  keer achtereen werd de noordelijke districtsbeker gewonnen.

De heer Tjamme Valk blijft behouden voor S.C. Stiens en wordt met ingang van het nieuwe seizoen  hoofd opleidingen vrouwenvoetbal.  S.C. Stiens, 150 vrouwelijke leden, geeft hiermee aan deze tak van sport binnen de vereniging zeer serieus te nemen. Met de aanstelling van de heer Valk, wil men het vrouwen- en meisjesvoetbal binnen S.C. Stiens verder op een positieve manier gaan ontwikkelen.

Het bestuur van S.C. Stiens is zeer ingenomen met het aanstellen van zowel de heer Zijlstra als de heer Valk en wenst hen beiden veel succes en plezier toe in hun nieuwe functie.

Op de foto:  voorzitter Bob Terlouw van S.C. Stiens (rechts) feliciteert de heer Wybe Pieter Zijlstra met zijn benoeming als hoofdtrainer vrouwen S.C. Stiens.

Wybe Pieter Zijlstra nieuwe hoofdtrainer Vrouwen

 

Categorieën: