Nieuw kassasysteem Le Credit Sportif

Sinds kort heeft S.C. Stiens een nieuw kassasysteem in het clubhuis. Hiervoor is een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. Deze kassa zal S.C. Stiens helpen met de administratie van de kantine.

Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem. De kassa Kassasysteem Le Credit Sportifis waterbestendig en voorzien van een touchscreen. Daarnaast kan iedere vrijwilliger door de overzichtelijke en simpele indeling van het scherm moeiteloos met deze nieuwe kassa werken. Met behulp van dit systeem hebben we meer inzicht en hopen we de omzet binnen onze vereniging de komende jaren te verhogen. Op dit moment werken er al meer dan 900 sportverenigingen in Nederland met dit systeem en de ervaringen zijn erg positief.

Pin!

Vanaf nu kan er ook gepind worden in de kantine. Deze gebruiksvriendelijke pinautomaat biedt meer gemak voor leden en bezoekers. Bovendien zal er door het gebruik van PIN minder contant geld achter de bar aanwezig zijn wat zorgt voor extra veiligheid voor iedereen.

Afrekenen aan de bar kan nu op de volgende manieren:Contactloos-Pinnen-logo

  • In de kantine met contanten;
  •  je (contactloze) PIN-pas;

Voor verdere vragen over de kassa of pinnen op de club kunt u zich richten tot Frans Meijer, penningmeester S.C. Stiens

Categorieën: