Nacompetitie: S.C. Stiens 1 – VEV’67 1

S.C. Stiens mag aanstaande zaterdag spelen om promotie naar de 1e klasse

Afgelopen zaterdag wist S.C. Stiens in een lastige thuiswedstrijd tegen Balk zich te verzekeren van de tweede plaats in de 2e Klasse K. Deze tweede plek geeft niet alleen recht op nacompetitie, maar levert ook een thuiswedstrijd op.
Dat Stiens tweede op de ranglijst zou worden was echter geen vanzelfsprekendheid. Concurrent Leovardia stond voorafgaand aan de wedstrijd op slechts 1 punt achterstand en verkeerde in bloedvorm. De mannen van René Dijkstra wisten daardoor vrijwel zeker, dat alleen een winstpartij tegen Balk volstond voor de tweede plek.

De driepunter tegen Balk vat het succesvolle seizoen van Stiens direct goed samen. Vanaf de eerste speeldag heeft de ploeg enkel bovenin meegedraaid waarbij het regelmatig stuivertje wisselen was met de terechte kampioen FC Burgum. Met name in thuiswedstrijden oogde Stiens gretig wat heeft geresulteerd in en puntenrecord voor de club in deze klasse: 45

Het binnenslepen van de nacompetitie wordt binnen het team gezien als ‘toetje’, maar zoals eerder benoemd zal het team er alles aan doen om de winst binnen te slepen. Dit zal moeten gebeuren tegen een bekende van S.C. Stiens genaamd VEV’67. De technisch vaardige ploeg is geëindigd op een verdienstelijke vierde plek in de Klasse 2L.

Aanstaande zaterdag om klokslag half 3 zullen de spelers van Stiens hand in hand met de toppers van de JO7 het strijdtoneel betreden. Om promotie te bewerkstelligen is VEV’67 de eerste van de drie hordes.

Kom zaterdag naar de Stipe en moedig ons aan!!

Categorieën: