Meld je aan voor de SC Cambuur Voetbalmiddag bij S.C. Stiens

Op vrijdag 13 oktober wordt er bij S.C. Stiens een voetbalmiddag georganiseerd door en in samenwerking met SC Cambuur. In een drie uur durend programma krijgen de kinderen een veld- en animatieprogramma voorgeschoteld onder leiding van officiële SC Cambuur jeugdtrainers en ervaren hoe het is om te trainen als een echte profvoetballer.

De voetbalmiddag wordt georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar oud, het maakt niet uit of je wel of niet op voetbal zit. De kinderen ervaren deze middag dus hoe het is om één middag door het leven te gaan als een échte eerste elftalspeler van SC Cambuur. Met tips van vaste trainers vanuit de SC Cambuur Voetbalschool worden jongens en meisjes een leerzame- en plezierige voetbalmiddag en animatieprogramma aangeboden.

De voetbalmiddag bij S.C. Stiens begint om 15:30 uur en eindigt om 18:30 uur. Op deze niet te missen middag ontvangen de kinderen de volgende onderdelen:

–           Vast begeleiding van een SC Cambuur voetbaltrainer

–           Afwisselend en gevarieerd veld- en animatieprogramma

–           Gezonde tussendoortjes en meerdere malen drinken

–           Een SC Cambuur certificaat

–           Kans op unieke SC Cambuur-prijzen

–           Kans om gescout te worden voor de jeugdopleiding van SC Cambuur

De middag staat open voor iedereen die van voetbal houdt en een leuke middag wil hebben. De kosten voor deze middag zijn € 25,- per deelnemer en opgave is mogelijk via www.cambuur.nl/voetbalkampen. Hier vind je tevens meer informatie.

 

Categorieën: