Makelaardij Libbe Duinstra nieuwe sponsor JO19-1

Sponsornieuws!

Sinds dit seizoen is Makelaardij Libbe Duinstra trotse sponsor van onze JO19-1. In zijn jeugd is Libbe op 7-jarige leeftijd begonnen met voetballen bij VV CSL. Hij deed dit samen met zijn vrienden van school uiteraard met veel plezier.

Tijdens zijn seizoen in de A1 hadden ze een gezellig vriendenteam waarmee hij kampioen werd. Een prachtige sportieve en gezellige tijd.

Later fuseerde VV CSL en VV Stiens en werd het SC-Stiens. Ook toen is Libbe in een vriendenteam blijven voetballen, gewoon voor de ontspanning en gezelligheid naast zijn werk.

Sinds 3 jaar heeft hij zijn eigen makelaars- en taxatiekantoor. Sinds afgelopen zomer is het kantoor gevestigd aan de Seerob 5 in Stiens. Libbe: “Vanwege mijn jarenlange verbinding met de club en mijn fijne herinneringen in de tijd dat ik het A1 team heb gespeeld, wil ik graag wat terugdoen voor de club en het specifieke team. Middels de sponsoring hoop ik een bijdrage te leveren aan de komende seizoenen van de JO19-1 met hopelijk goede sportieve prestaties!”

Categorieën: