Korte terugblik S.C. Stiens JO15-1

Aron ( trainer ), Klaas en Jerry ( leider ) waren aan het eind van het seizoen 2015 – 2016 al nieuwsgierig hoe het nieuwe seizoen zal gaan verlopen. Een mix van jongens, jongens uit de C1, C3 jongens uit de D1 en zelfs uit Ferwert en Heerenveen, vormen het nieuwe JO15-1 team voor het seizoen 2016 – 2017. Een goede mix, een leuke mix, voetballende kwaliteiten, inzet, coachbaar en niet te vergeten leuke en gezellige jongens. We hadden er zin in!

En, we kunnen niet anders zeggen; we hebben tot nu toe niets te klagen!

1 punt achter op de nummer 1, Akkrum, ons enige verlies tot nu toe. De rest van de wedstrijden allemaal overtuigend gewonnen, met heel vaak fantastisch voetbal, maar vooral ook met veel plezier. 13 wedstrijden, 36 punten, 76 doelpunten voor en slechts 17 tegen. Het is dan ook als begeleidend team genieten langs de kant en zien dan ook met veel plezier elke week weer uit naar zaterdag en de te spelen wedstrijd.

We zijn benieuwd naar de tweede helft van het seizoen, waar we nog veel van verwachten, daar de jongens elke week nog steeds beter worden. En ik spreek de hoop uit dat wij, als begeleiders en de jongens van JO15-1, nog meer ouders, grootouders, familie en vrienden mogen verwelkomen bij onze wedstrijden. Het is de moeite waard!
Succes is als men een compliment geeft,

Zelfs als iemand een klein succesje beleeft.

Het is groeien in wat iemand nog niet kan,

Bij elke taak in het voetbalplan.
Het is vermijden als het pijn doet

En vergeten wat iemand éénmalig fout doet.

Het is de loyaliteit van iedereen voor elkaar

En de trots van ‘wij’ en het succes is daar.
Het is geduld of juist actie als het te lang duurt

En de positiviteit, die de motivatie stuurt.

Nu het moment om het jaar te overzien,

Wat goed ging en wat beter kan, misschien.
En als we dan allemaal de goede dingen doen,

Dan worden we kampioen!
Fijne kerstdagen en goed begin van 2017!

Team JO15-1

Categorieën: