Derby day en live muziek, komt allen!

Vrijdagavond 29 april speelt it fjirde van de zondag afdeling van S.C. Stiens DE derby tegen DTD 5. Met nog drie wedstrijden voor de boeg staat S.C. Stiens 4 op een verdienstelijke tweede plaats in de competitie. Omdat de nummer drie een wedstrijd minder gespeeld heeft, zullen alle wedstrijden van de Stienzers gewonnen moeten worden, om ook daadwerkelijk kans te maken op die tweede plaats.

De heenwedstrijd in Jelsum-Cornjum werd exact vijf maanden terug op 29 november 2015 gespeeld. De Stienzers wisten deze wedstrijd de drie punten naar Stiens, op de bagagedrager, mee terug te nemen, door met 0-2 te winnen.
DTD 5 zal dus gebrand zijn om koste wat het kost niet nog een keer van it fjirde te verliezen. Daarnaast wil de ploeg van leiders Eddy Keuning, Germ Veldkamp en Jelle Hiemstra de ongeslagen thuis status behouden. De mannen wisten immers alle voorgaande thuiswedstrijden in winst om te zetten.

Waar eerder deze wedstrijd nog uitgesteld werd, is de wedstrijd nu gepland op de vrijdagavond 29 april om 19.00 uur.
Voor de derde helft heeft It fjirde live muziek van Joepie in De Stipe geregeld, waardoor ook dat een groot feest beloofd te worden. Wij willen iedereen dan ook van harte uitnodigen voor DE derby tussen S.C. Stiens 4 en DTD 5 op vrijdagavond 29 april om 19.00. Steun it fjirde naar de winst tijdens deze beladen wedstrijd, om er vervolgens een groot feest van te maken.

Net stinne mar der hinne!
4e-dtd 014e-dtd 024e-dtd 03

Categorieën: