Komend jaar wordt er bij SC Stiens geen jeugdtoernooi gehouden in Stiens

Diverse omstandigheden maakt dat we komend jaar geen groot jeugdtoernooi organiseren in Stiens. Er blijken o.a. meerdere verengingen in de omgeving te zijn die op dezelfde datum als wij een groot toernooi organiseren. Hierdoor wordt het zeer moeilijk voor ons om voldoende deelnemers voor het toernooi te vinden. Afgelopen jaar zijn we tegen dit zelfde probleem aangelopen tijdens de voorbereiding van het toernooi.

Daarnaast zijn aan het begin van het nieuwe seizoen enkele mensen van de toernooicommissie gestopt, hierdoor bleven er onvoldoende leden over voor een volwaardige commissie. Tijdens de belronde die het bestuur heeft gedaan om vrijwilligers te werven hebben zich een aantal mensen aangemeld voor de toernooicommissie. Hier zijn we erg blij mee, op dit moment zijn we bijna weer compleet. De komende tijd gaat de nieuw samengestelde toernooicommissie er over nadenken hoe we het toernooi op een eventuele ander wijze kunnen organiseren in 2020/2021

Hierbij willen wij de mensen die gestopt zijn nogmaals bedanken voor de inzet van afgelopen jaren voor het organiseren van de diverse toernooien.

Namens de toernooicommissie

Sikke Brouwer

Categorieën: