Keepersclinic van keepersschool Boscolo een groot succes

Op woensdag 2 mei hebben ongeveer 40 keeperstalenten, jongens en meisjes, deelgenomen aan de clinic van keepersschool Boscolo en Keep Total. In de leeftijd van 6 tot 18 jaar waren er verschillende groepen gevormd. De deelnemers kwamen uit de hele regio. Onder de enthousiaste leiding van Ricardo Boscolo, keeperstrainer van SC Stiens, werden vooraf de trainers van de nodige instructies voorzien. Na een gezamenlijke warming up op het hoofdveld, vonden de trainingen plaats op het kunstgrasveld. De oefeningen kenden een mooie opbouw waarin de vele aspecten van het keepersvak goed naar voren kwamen. Iedere keeper en keepster werd op eigen niveau gecoacht waardoor iedereen wat geleerd heeft.

Speciale gast deze middag was Ettienne Stomp, keeperstrainer bij de jeugd van PEC Zwolle en van het Nationale team van Curacao. Hij was erg te spreken over de organisatie en het niveau van de deelnemers. Na afloop van de trainingen konden de keepers en keepsters het tegen elkaar opnemen in een heuse penalty shoot out. In 2 leeftijdscategorieën werd er gestreden om mooie prijzen, de echte keepershandschoenen van Harm Zeinstra en Eric Cummins.

SC Stiens kijkt terug op een geslaagde middag en de geluiden van deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers waren zeer positief! Keepersschool Boscolo en Keep Total bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

Categorieën: