Kader S.C. Stiens 1 seizoen 2016-2017

Het seizoen loopt bijna tegen zijn einde en er is nog van alles mogelijk voor het 1e elftal van S.C. Stiens. S.C. Stiens 1 draait een goed seizoen en doet nog volop mee voor de prijzen. Een kampioenschap zit er helaas niet meer in, maar een nacompetitieplaats is zeker haalbaar. S.C. Stiens strijdt nog met Marum en Dokkum voor 2 plaatsen in de nacompetitie. Grootegast is de terechte kampioen geworden en Wykels Hallum is reeds in het bezit van een periode. De laatste 2 wedstrijden zullen de doorslag geven. Aanstaande zaterdag speelt het 1e uit tegen Dokkum en zaterdag 14 mei wordt de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld, thuis de derby tegen Wykels Hallum. Deze dag zullen we niet ongezien voorbij laten gaan. We gaan er een feestelijke afsluiting van de reguliere competitie van maken met na de tijd live muziek in de kantine. We hopen natuurlijk dat het seizoen dan nog niet is afgelopen en dat we in de nacompetitie spelen.

Achter de schermen is de TC al maanden druk bezig om voorbereidingen te treffen voor het seizoen 2016-2017. Zoals reeds bekend is zal Rudi van der Burg volgend seizoen de overstap maken van de zondag naar de zaterdag. Rudi zal de komende twee seizoenen de trainingen en wedstrijden begeleiden van S.C. Stiens 1.

Auke Hietkamp, die halverwege dit seizoen de leider taken op zich heeft genomen, zal ook volgend seizoen leider van dit elftal zijn. Hier zijn we zeer content mee. Auke is een rustig persoon, organisatorisch sterk, prettig in de omgang en iemand met een heldere visie over voetbal.

Marijke Terpstra zal ook volgend seizoen de verzorgingstaken weer op haar nemen. Marijke is reeds 17 jaar als verzorgster verbonden aan deze club en zeer kundig op dit gebied. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat ook zij heeft aangegeven volgend seizoen deel uit te maken van de staf.

Ook kunnen wij volgend seizoen weer terugvallen op onze beide zeer gewaardeerde assistent scheidsrechters. Gerlof van Tuinen zal als 1e assistent scheidsrechter fungeren. Door zijn baan als internationaal chauffeur kan hij er niet alle wedstrijden bij zijn. Andries Groeneveld heeft aangegeven, zolang er nog geen vervanger voor hem gevonden is, bij afwezigheid van Gerlof de vlag ter hand te nemen.

De keeperstrainingen zullen volgend jaar weer verzorgd worden door Riccardo Boscolo. Ricardo heeft zich de afgelopen jaren bewezen bij S.C. Stiens als een zeer enthousiast, kundig en gedreven keeperstrainer.

Fysio 058 zal volgend jaar weer op dinsdag aanwezig zijn op de club om alle spelende leden te behandelen en te adviseren m.b.t. een eventuele blessure.

Wij zijn er trots op dat deze mensen volgend seizoen het kader rond S.C. Stiens 1 vormen en verheugen ons op een vruchtbare, sportieve en succesvolle samenwerking.

De Technische Commissie

Categorieën: