Jolanda Tromp nieuwe hoofdtrainer Dames 1

SC Stiens verwelkomt Jolanda Tromp als nieuwe trainster van Dames 1

De Technische Commissie Dames kondigt met trots aan dat Jolanda vanaf het volgende seizoen de nieuwe trainster van Dames 1 zal zijn. Met een schat aan ervaring zowel als speelster als trainster en een aanstekelijk enthousiasme, is Jolanda klaar om het team naar nieuwe hoogten te leiden.

Een nieuwe start voor Dames 1

De aanstelling van Jolanda markeert een nieuw hoofdstuk voor het eerste damesteam van SC Stiens. De club heeft een duidelijke visie gericht op verdere groei en ontwikkeling van het meiden en damesvoetbal binnen de vereniging. De aanstelling van Jolanda als nieuwe trainster van Dames 1 past in dit beleid.

Met haar komst verwacht de club verdere stappen te kunnen zetten in de prestaties op het veld en bij te dragen aan de ontwikkeling van een sterk en hecht team. Er zijn ambitieuze plannen voor het komende seizoen. Het doel is niet alleen om competitief te zijn in de 1e klasse, maar ook om een aantrekkelijke speelstijl te hanteren die de toeschouwers zal vermaken.

Wij wensen Jolanda veel succes en plezier in haar nieuwe rol en kijken uit naar een succesvol seizoen met veel hoogtepunten op en naast het veld.

Technische Commissie Dames S.C. Stiens.

Categorieën: