JO11-2 zit in de bekerfinale!

De jongens van de JO11-2 hebben het dit jaar als enige team van S.C. Stiens geflikt om de finale van het bekertoernooi te bereiken. Een knappe prestatie!

Het seizoen begon voor de jongens tegen Minnertsga, DTD en Wykels Hallum. Alle drie de wedstrijden werden gewonnen en er werden maar liefst 27 doelpunten gescoord! De volgende ronde was CVO de tegenstander, de jongens waren scherp en wonnen met dubbele cijfers (0-10)! Na deze opwarmers was het tijd voor lastigere tegenstanders, namelijk Anjum en Balk. Beide wedstrijden werden met een minimaal verschil van één doelpunt gewonnen. Hoe verder je komt in het bekertoernooi hoe lastiger het wordt? Daar dachten de jongens anders over. Ze wonnen simpel met 0-4 van Friese Boys en hadden zich daarmee geplaatst voor de kwartfinale. Ook deze laatste horde op weg naar de finaledag werd genomen, ONT werd verslagen met 5-1!

Aanstaande zaterdag is het zover, de jongens gaan de strijd aan met de laatst overgebleven teams. Ze gaan het opnemen tegen SGV JO11-1, Aengwirden JO11-1G en Fit Boys JO11-1.

We wensen spelers en staf heel veel succes voor zaterdag!

Categorieën: