JO11-1 start 1e wedstrijd 2017 met winst!

De mannen van trainer Sander Kars en leider Theo Schiphof zijn doorgegaan met dat wat ze in de najaarscompetitie deden, nl. goed positiespel en winnen.

De najaarscompetitie is uitstekend afgesloten met een gedeelde 1e plaats, jammer genoeg op doelsaldo geen kampioen, maar dat mocht de pret niet drukken. JO11-1 heeft tijdens de winterstop prima gepresteerd in de zaalcompetitie (11 februari a.s. nog de finale van het Waed en Ie toernooi) en heeft in 2017 alweer een aantal trainingen in de benen.

Sander Kars is de uitmuntende trainer van deze groep. Een en al rust voor de groep, een uitstekend oog voor het geheel en elk detail wordt met de mannen besproken. De spelers slurpen de informatie op en en dat zie je terug in de wedstrijden. Ook de trainingsopkomst is veelzeggend en geeft wel aan dat het goed zit tussen trainer en spelers, de opkomst is nagenoeg 100%. Als deze schrijver het voor het zeggen had dan kreeg deze trainer een langdurig contract aangeboden!

De JO11-1 heeft altijd een trouwe groep supporters langs de kant staan, ouders zijn er altijd bij, opa en oma’s komen graag langs en dat is voor de spelers uiteraard belangrijk. Het begin van het weekend (hoe vroeg dan ook) start op zaterdagochtend dan heerlijk.

Zaterdag 5 februari jl. stond de 1e oefenwedstrijd op het programma tegen GAVC JO11-1. GAVC was in de top van de 3e klasse geeindigd en wil het graag in de 2e klasse gaan proberen, S.C. Stiens wil doorstromen naar de 1e klasse en voor beide teams dus een mooie graadmeter om te zien waar ze staan.

De mannen begonnen nog wat onwennig aan de wedstrijd, maar gaandeweg kwamen de automatismen terug. De verdediging stond weer als een huis, het middenveld liet haar technische begaafdheid zien en in de voorhoede was de sluipschutter alert. Het is mooi om te zien dat deze mannen een eenheid zijn, zowel voor, tijdens en na de wedstrijd. Men gunt elkaar de bal, ze steunen elkaar in mindere periodes en ze staan hun plek rustig zonder morren af.

Er werden veel kansen gecreeerd, corners werden uitstekend genomen en afstandsschoten zorgden voor veel dreiging. De wedstrijd werd uiteindelijk met 2-5 gewonnen, met mooi positiespel, mooie individuele acties en doelpunten. De doelpuntenmakers waren deze keer Sander van der Noord, Kars Meijer, Boyen de Boer en Koen Achterberg.

Mocht u nieuwsgierig naar dit team zijn geworden, kom dan gerust eens langs om een wedstrijd te bekijken. Graag tot dan!

Categorieën: