Jeugdkeepersdag S.C. Stiens

Jeugdkeepersdag weer zeer geslaagd!

Ook dit jaar was de Jeugdkeepersdag bij S.C. Stiens weer een groot succes. Er hebben maar liefst 60 keepers meegedaan, van 29 verschillende verenigingen. Samen hebben zij genoten van het mooiste spelletje wat er is: keepen!

De Jeugdkeepersdag werd traditiegetrouw weer georganiseerd op de woensdagmiddag in de meivakantie. Samen met Keepersschool Boscolo organiseert S.C. Stiens deze dag ieder jaar voor iedereen die van keepen houdt.

Speciale gast deze keer was Kevin Begois van PEC Zwolle. Zijn inbreng en enthousiasme was echt fantastisch. Na de warming-up werd de groep opgesplitst in kleine groepen, waardoor elke keeper veel ballen kon verwerken. De oefeningen werden centraal uitgelegd door Riccardo Boscolo (keepersschool Boscolo). Kevin en Riccardo gaven tijdens de groepstraining veel tips, die de jeugdkeepers gretig tot zich namen.

Na de pauze mocht Kevin Begois zelf zijn skills laten zien. Tijdens de een spetterende demonstratietraining zweefde hij naar alle hoeken. Een prachtige show!
De Jeugdkeepersdag werd afgesloten met een feestelijke verloting in de katine. Behalve keeperhandschoenen, ballen en electronica gadgets, konden de jeugdkeepers ook twee paar schoenen, keeperhandschoenen en een gesigneerd PEC Zwolle shirt winnen van Kevin Begois. Super gave prijzen, en de winnaars zijn hier dan ook erg blij mee!

Daarna was het tijd voor handtekeningen en foto’s. Kevin nam hier alle tijd voor. Samen met de fantastische inzet van alle keepers, vrijwilligers, keepersschool Boscolo zorgde Kevin ervoor dat de deelnemers deze middag niet snel weer zullen vergeten. Kijk maar naar al die blije gezichten op de foto’s:

 

Jeugdkeepersdag S.C. Stiens Jeugdkeepersdag S.C. Stiens Jeugdkeepersdag S.C. Stiens
Natuurlijk zijn we ook weer erg blij met onze sponsoren. Met hun steun hebben we weer een fantastische dag kunnen organiseren in Stiens. Bedankt Stefanoost.nl, Haan Reclamewerk, Keeptotal, Expert Meijer en Westcord Hotels!

Hopelijk zien we iedereen weer terug bij de volgende Jeugdkeepersdag. Wij hebben er nu alweer zin in!

Organisatie Jeugdkeepersdag S.C. Stiens

Categorieën: