INDELINGEN S.C. STIENS SEIZOEN 2022/2023

Hierbij wordt de voorlopige indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2022-2023 bekend gemaakt. De Coördinatoren van de Boven-, Midden- en Onderbouw zijn in samenspraak met of met informatie van Selectietrainers en keepertrainers tot deze indeling gekomen. De trainers en leiders van desbetreffende teams gaan zichzelf snel voorstellen en de nieuwe groepsapps opstarten.

Beleid

De indeling

* Het uitgangspunt is dat de beste spelers zoveel mogelijk in een selectieteam spelen, dit is niet altijd mogelijk doordat er soms meer selectiespelers zijn dan plekken/posities in een team. Daarnaast willen we onze jeugdleden voor zover dat mogelijk is plaatsen bij teamgenoten met een vergelijkbaar niveau en/of leeftijd. Zodat het hele team kan worden geplaatst in een klasse waar ze voldoende worden uitgedaagd, maar zeker ook met plezier kunnen voetballen. Een 3e team hoeft per saldo dus niet minder te zijn dan een 2e team, getracht is om hier een goed evenwicht in aan te brengen.

** Waar mogelijk houden we ook rekening met de ‘nieuwe indeling’ van de KNVB en dus ook leeftijd. Verder hebben we opnieuw gebruik gemaakt van de dispensatieregeling, waarbij spelers nog een jaar langer in een categorie mogen uitkomen. Dit hebben we mede toegepast om een aantal teams op een gelijk aantal spelers te krijgen. Hierbij gaan we ervan uit dat nu ieder team, ook bij blessures en schorsingen zonder problemen kan voetballen.

*** Alle indelingen van de verschillende teams zijn onder voorbehoud. Wanneer het nieuwe seizoen start en tijdens de winterstop, kunnen er omstandigheden zijn om deze indeling te wijzigen! Vooral de instroom van nieuwe (startende) voetballers bij de jongste teams is een reden om een aanpassing te doen in de samenstelling.

We hopen wederom op een mooi seizoen en voor nu wensen we iedereen een prettige vakantie toe
en we zien elkaar in augustus weer op de velden.

Technische Commissie jeugd S.C. Stiens

JO7 tm JO9

JO10tmJO11

JO13tmJO19

MO13tmMO17

Categorieën: