Indeling Senioren seizoen 2018-2019

In de bijlage staan de indelingen van de seniorenteams voor het seizoen 2018-2019. Tevens staat onder de teams de competitie indeling vermeld.
De competities beginnen weer op zaterdag en/of zondag 22 en 23 september. Voorafgaand aan de competitie staan 3 bekerweekenden ingepland. Het 1e bekerweekend vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 september.

A-selectie
Hoofdtrainer Rudi van der Burg zal dinsdag 14 augustus weer aanvangen met zijn trainingen voor de A-selectie om 20:00. In de voorbereiding zal de A-selectie deelnemen aan het OFK bij LAC Frisia op zaterdag 25 augustus en zal op woensdag 29 augustus thuis geoefend worden tegen LVV Friesland.
Rudi zal komend seizoen wederom ondersteund worden door leider Auke Hietkamp, keeperstrainer Riccardo Boscolo, verzorgster Marijke Terpstra, grensrechters  Gerlof van Tuinen en Elle van der Ploeg en Fysio 058.

B-selectie
Trainer Anne Jan Stienstra is ook komend seizoen trainer van de B-selectie. Hij zal zijn trainingen starten op dinsdag 21 augustus om 20:00. Op zaterdag 25 augustus staat er voor de B-selectie een toernooi in Berlikum op het programma. Bij de trainingen van de B-selectie zullen een aantal spelers uit de C-selectie aansluiten. Voor de B-selectie zijn wij nog op zoek naar een leider. Dus heb je interesse in deze functie maak het dan kenbaar bij Bestuurslid seniorenzaken Johan Faber.

Na de voorbereiding zullen Rudi van der Burg en Anne Jan Stienstra hun definitieve selecties samenstellen en zullen er een aantal spelers in overleg afvloeien naar het C-selectie of de rest-senioren.

Rest-senioren zaterdag
De rest-senioren zaterdag zullen komend seizoen hun trainingen weer hebben op de woensdagavond om 20:00. Deze trainingen staan onder de bezielende leiding van de nieuwe trainer Marcel Rump. Adri Stork heeft aangegeven dat trainer van de rest senioren niet meer in zijn schema past en Marcel is bereid gevonden om deze taak op zich te nemen. Adri bedankt voor de tijd en energie die je de afgelopen jaren in deze taak hebt gestopt en Marcel veel succes toegewenst. De trainingen zullen 15 augustus starten voor de rest-senioren zaterdag.

Rest-senioren zondag
De rest senioren zondag zullen gezamenlijk gaan trainen op de vrijdagavond om 20:00. De zondagteams hebben in onderling overleg afgesproken om recreatief te gaan voetballen waarbij het plezier voorop moet staan. De afgelopen jaren heeft het 2e elftal nog prestatief gevoetbald in de reserve 2e klasse maar m.i.v. volgend seizoen zullen zij hun kunsten in de reserve 4e klasse vertonen. Vanaf deze plaats willen wij trainer Fokke Jan de Vries en de leiders Jeroen Zomers en Peter Mensink bedanken voor hun tomeloze inzet en Fokke veel succes toegewenst bij onze goede buur DTD. Gezelligheid op vrijdagavond en zondag is prioriteit nummer 1 en dan komen de prestaties vanzelf. Als je je hiermee kan identificeren ben je natuurlijk van harte welkom om eens op vrijdagavond mee te komen trainen. De start van de trainingen gaat in onderling overleg en zal kenbaar worden gemaakt via de leiders en/of groepsapp.

Indeling seniorenteams
Indeling-seniorenteams-2018-2019 definitief

Categorieën: