Indeling Jeugdteams seizoen 2016-2017

Bijgaand de indelingen van de jeugdteams, waarbij de Technische Commissie zorgvuldig en in overleg met de trainers te werk is gegaan. Na het bekijken van trainingen, wedstrijden en de spelersvolgsystemen hebben wij een goed beeld kunnen krijgen van de kwaliteiten van onze jeugdspelers en met deze informatie is de indeling tot stand gekomen. Deze indeling is tot de winterstop van kracht en na de evaluatie is het mogelijk dat er veranderingen plaatsvinden. Op deze manier kunnen spelers die zich heel goed ontwikkelen de kans krijgen om een team hoger te gaan spelen, maar is er ook een mogelijkheid dat spelers een stapje terug moeten doen. Natuurlijk zullen er teleurstellingen zijn maar deze spelers krijgen dus tot de winterstop alle kans de T.C. te overtuigen van hun kwaliteiten.

*Het kan zijn dat er door nieuwe aanmeldingen nog veranderingen gaan plaatsvinden.
*Ook is de verwachting dat er nog nieuwe Minipupillen bijkomen die 4 tegen 4 gaan spelen. Vandaar dat deze indeling nu nog niet bekend is en in augustus op de site komt te staan.

Indeling-seizoen-2016-2017-sc-Stiens (bijgewerkt d.d. 19-07-2016)

Het komende seizoen zal Rudi van der Burg niet meer actief zijn als coördinator van de E en F pupillen,.
maar gelukkig hebben we in de persoon van Aron Postma een waardig vervanger kunnen vinden die samen
met Hendrik Wolf ook de circuittrainingen gaat leiden.

We willen hierbij Rudi bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid bij de jongste jeugd en wensen hem heel veel succes als trainer van ons 1e elftal.

Ook nieuw is Peter Paul de Jong die de vacante positie van D en C coördinator gaat invullen en die onze trainers
in deze categorieën intensief gaat begeleiden. Het feit dat Peter uit meerdere opties kon kiezen geeft aan dat hij zeer betrokken is bij onze jeugdafdeling en graag zijn steentje bij wil dragen.

Namens de T.C. willen we iedereen bedanken die afgelopen jaar actief is geweest bij het jeugdvoetbal van S.C. Stiens en wensen wij alle ouders, spelers, leiders en trainers een fijne vakantie toe.

Categorieën: