In memoriam Dik van Zuidam

Met verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Dik van Zuidam. Sinds 1985 was hij verbonden aan S.C. Stiens en de kantine was zijn domein. Je zag Dik zelden voor de bar, maar er wel altijd achter. Hij zorgde als een goed gastheer uitstekend voor zijn gasten. Naast barman, verzorgde hij ook de inkoop voor de kantine. Hij reed stad en land af voor de beste prijzen en samen met zijn vrouw Joke maakten zij thuis al veel klaar voor het aanstaande voetbalweekend.

Hij legde veel energie in zijn werkzaamheden voor S.C. Stiens en het moest ook precies zoals Dik het wilde. Zijn gezondheid liet hem weleens in de steek, maar telkens kwam hij weer met hernieuwde energie terug. Hij genoot van een volle kantine en voor grotere feestjes/evenementen kon je altijd op zijn inzet en ervaring rekenen. Je moest ook een beroep op hem doen, want Dik passeren mocht niet. Heel soms pakte hij de microfoon en pakte hij iedereen met zijn zangtalent in. Zijn aanwezigheid, zijn humor, zijn gemopper, zijn lach gaan we niet meer in kantine zien en horen. Hij zal helaas geen pilsje meer voor ons tappen. 

Dik, wat hebben we enorm van je mogen genieten en wat gaan we je verschrikkelijk missen. Bedankt voor je grootse inzet. Wij wensen Joke, Cliff en Jodi heel veel sterkte toe. 

Namens het bestuur van S.C. Stiens 

Bob Terlouw

Categorieën: