FIFA23 Toernooi oktober

Aanstaande vrijdag organiseren wij het FIFA23 toernooi!

Het beloofd een gezellige avond te worden met veel bekende S.C. Stiens spelers. Graag vertellen wij je meer over dit event en nodigen wij je uit om een introducee mee te nemen als je mee doet. Wil je als bezoeker komen kijken, iedereen is welkom!

Speluitleg

 

We spelen in poules van vier, waarbij iedereen tenminste drie wedstrijden speelt. Na de poulefase plaatsen de beste spelers zich voor de knock-outfase. Afhankelijk van het aantal deelnemers bepalen we hoeveel spelers er doorgaan. De afvallers kunnen vrij spelen op de PlayStations die niet in gebruik zijn. Zo zorgen we ervoor dat het event voor iedereen leuk blijft. Ten slotte vindt de finale plaats. Wie gaat er winnen?! Direct na de finale vindt de prijsuitreiking plaats. De nummers 1, 2 en 3

 

 

Neem jij een introducee mee?

 

Wij hebben nog ruimte voor meer deelnemers, ken jij iemand buiten S.C .Stiens die ook wel mee zou willen doen en niet ouder is dan 19? Hij/Zij mag zich opgeven via onderstaande link en ook kosteloos meedoen, gezellig toch?

 

Aanmelden kan via: https://weplayesports.events/sc-stiens

 

Praktische informatie

 

Het event begint om 18:00 zorg dat je een kwartier van te voren aanwezig bent. De bar is open waar je tegen betaling een patatje/snackje kan bestellen. Iedereen is welkom om te komen kijken, het is voor de bezoekers net zo leuk als de deelnemers.

 

Tot vrijdag!

Categorieën: