Familieweekend S.C. Stiens

Nog minder dan twee maanden en dan is het zover, het jaarlijkse familieweekend. Om alle voorbereidingen te treffen is het noodzakelijk dat de O7 t/m O15 jeugd zich opgeeft voor het programma van zijn/haar leeftijdscategorie. De uitnodigingen hiervoor worden in de loop van week 16 en week 17 (onder voorbehoud) uitgedeeld. Dit kan bij zowel een training als een wedstrijd zijn. Het is de bedoeling om de uitnodigingen zo snel mogelijk te verspreiden, maar om het nog makkelijker te maken is het ook mogelijk om een digitaal formulier te downloaden via de site (zie de links onderaan dit bericht).

Het ingevulde formulier kun je inleveren bij je leider/trainer of zelf deponeren in de daarvoor bestemde doos in de commissiekamer (kamer naast de toiletten). Het ingevulde formulier kan ook gemaild worden naar: info@scstiens.nl. De uiterlijke inleverdatum staat op 18 mei.

De uitnodiging voor het voetbalkaatsen voor de O17, O19 en senioren volgt zo spoedig mogelijk. Denk alvast na met wie jij een team (bestaande uit 3 personen) gaat vormen om samen de felbegeerde eerste plaats in de wacht te slepen.

De uitnodiging voor de barbecue volgt ook nog, houd hiervoor de site, mail en facebook in de gaten.

Succes met het resterende seizoen en graag tot ziens bij het familieweekend!

 

Aanmeldformulier O7, O9 en O11

Aanmeldformulier O13 en O15

 

 

Categorieën: