Enthousiaste trainers gezocht voor onze meidenteams!

Bij S.C. Stiens zijn we momenteel op zoek naar nieuwe trainers voor een aantal meiden teams. We hebben enthousiaste trainers nodig voor drie specifieke teams: MO20, MO17 en MO15.

Het MO20 team maakte hun debuut in de 1e klasse voor MO20 teams toen ze nog MO17 waren. Ze hebben tot de laatste dag gestreden voor het kampioenschap! Alle randzaken zijn goed geregeld met vaste leiders. Wie ziet hier een mooie uitdaging in en wil deze meiden verder helpen ontwikkelen?

Als MO15 hebben de meiden geweldig gepresteerd. Ze behaalden een mooie 2e plek in het eindklassement, wat een topprestatie is! De twee enthousiaste leiders/coaches blijven ook komend seizoen betrokken. Het is dus geen verplichting om op zaterdag aanwezig te zijn, maar wel een geweldige kans om deze getalenteerde meiden te begeleiden.

Het MO15 team bestaat uit veel nieuwe meiden die zich enorm goed ontwikkelen en vooral veel plezier hebben! Wie wil hen begeleiden in hun leerproces? Ook voor dit team is een leider geregeld voor de randzaken, dus de focus kan volledig op training en coaching liggen.

Heb je interesse in deze trainersposities of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jeffrey Hogenbirk via 06-10954736. Hij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en verdere informatie te verstrekken. We kijken ernaar uit om nieuwe trainers te verwelkomen die een passie hebben voor meidenvoetbal en graag willen bijdragen aan de ontwikkeling van deze talentvolle teams!

Categorieën: