Een belangrijke upgrade voor onze geliefde kantine en de toekomst.

Beste leden en bezoekers,

 

We hebben groot nieuws betreft onze voetbalkantine en willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke upgrade voor de toekomst!

Een gedeelde wens onder veel leden om tv te kijken op een groot scherm en of een presentatie te geven in de kantine heeft ons doen besluiten tot een ingrijpende verandering. Met de komst van advertenties op de huidige tv-schermen, raakte de ruimte voor reguliere tv-uitzendingen helaas in de verdrukking. Daarnaast heeft het onverwacht uitvallen van een tv (na 10 jaar dienst) ons in een stroomversnelling gebracht.

In samenwerking met onze gewaardeerde sponsor, Expert Tromp te Leeuwarden, hebben we niet één, maar drie prachtige nieuwe tv-schermen weten te bemachtigen. Hierbij hebben we geen enkel detail over het hoofd gezien, want zelfs voetbaluitslagen en sponsoren krijgen nu de eer die ze verdienen, verlicht op de stralende pixels van de nieuwste moderne technologie.

Maar dat is nog niet alles! Het bestuur heeft besloten de kantine een eigentijdse metamorfose te geven. Een gloednieuw, groot tv-scherm zal de hoofdrol spelen, waarop je straks met één druk op de knop films kunt kijken, wedstrijden kunt volgen of zelfs presentaties kunt geven. Vaarwel, oude beamer die net een spookfilm uit 1920 kon projecteren, en hallo adembenemend scherm aan de muur bij de ingang, bevestigd tegen een moderne lattenwand die de gehele in/uitgang gaat omhelzen. Onze vaste partner in signing en uitstraling Haan Reclamewerk gaat ons hierin ondersteunen en ontzorgen en daar zijn wij maar wat blij mee.

En ja, we moeten hiermee helaas afscheid nemen van de prijzenkast, maar maak je geen zorgen, de nostalgische inhoud gaat grotendeels een nieuwe, prominente plek vinden in de entreehal. We willen namelijk dat iedereen bij binnenkomst meteen weet: hier gebeurt het, hier ademt geschiedenis én toekomst.

Kortom, bereid je voor op een kantine die niet alleen de geschiedenis omarmt, maar ook vol overgave de toekomst omarmt. We kunnen niet wachten om samen met jullie te genieten van de nieuwe look and feel van onze geliefde voetbalkantine!

Categorieën: