Bekercompetitie gaat van start

Vandaag (zaterdag 20 augustus) start voor diverse S.C. Stiens teams de bekercompetitie. Op Sportcomplex ‘it Gryn’ zijn vandaag 3 thuiswedstrijden.

Om 10:30 uur trapt S.C. Stiens JO19 (voorheen S.C. Stiens A1) af tegen hun leeftijdsgenoten van de Leeuwarder Zwaluwen. Vervolgens staat om 14:30 uur de wedstrijd S.C. Stiens 1 (2e klasse) tegen Leeuwarder Zwaluwen 1 (1e klasse) op het programma. Een mooie test voor de mannen van hoofdtrainer Rudi van der Burg om te kijken waar men staat. Om 15:00 uur komen ook de dames in actie: S.C. Stiens VR1 – HTC VR1.

De heren van S.C. Stiens Za2 reizen af naar Blauw Wit 2. Zij spelen aldaar om 14:45 uur hun eerste bekerwedstrijd. En ook op zondag zijn er nog bekerwedstrijden. S.C. Stiens Zo2 speelt namelijk thuis om 10:30 uur tegen de eilandbewoners van Geel Wit 2.

Met 3 thuiswedstrijden op zaterdag en 1 op zondag is ook de verbouwde kantine dit weekend voor het eerst geopend voor publiek. Er is de hele zomer hard gewerkt om de kantine aan te pakken, en ook al is de verbouwing nog niet helemaal voltooid, we zijn nu al trots op het resultaat!

Categorieën: