Atty Eelkema nieuwe hoofdtrainer vrouwen S.C Stiens

Het bestuur van S.C. Stiens heeft per direct Atty Eelkema aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer voor vrouwen 1 dat uitkomt in de landelijke hoofdklasse. Eelkema zal het lopende seizoen afmaken.

Atty Eelkema (37) woont in Opende en is in het bezit van TC2. Eelkema is geen onbekende in het vrouwenvoetbal in Friesland. Zo was ze 3 jaar trainer-coach van de vrouwen van VIOD-Driezum in de hoofdklasse. Verder was ze trainer bij de KNVB-meisjes. In het dagelijkse leven is Eelkema docent aan het CIOS in Heerenveen.
Eelkema was als speler actief voor o.a. Oranje Nassau Groningen en SC Heerenveen (eredivisie). Atty Eelkema heeft 2 wedstrijden gespeeld voor het Nederlands elftal onder bondscoach Vera Pauw.

Eelkema heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging als trainer-coach van de eerste vrouwenselectie en hoopt samen met de speelsters en de staf op een mooi seizoen met als doel handhaving in de hoofdklasse.

Het bestuur van S.C. Stiens is zeer content met het aanstellen van Atty Eelkema en kijkt uit naar een goede samenwerking.

Categorieën: