AH Clubfund spaaractie a.s. maandag van start!

Op maandag 27 februari a.s. gaat de clubfund spaaractie van Albert Heijn officieel van start en kun je dus voor Fanartikelen met je eigen foto sparen! De persoonlijke Clubfund folders inclusief alle foto’s van de spelers zijn binnen en kunnen zaterdag (of maandagavond vanaf 19:30 uur) door de leiders in de kantine worden opgehaald. Ieder deelnemend lid ontvangt van zijn/haar leider alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Op deze persoonlijke folder staat jouw actie/inlogcode waarmee je op je eigen online Fanshop leuke Fanartikelen kunt bestellen.

Wat gaan we doen:

Samen met AH Wassenaar heeft S.C. Stiens een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en Albert Heijn!

  • we hebben van iedere speler een unieke spelersfoto gemaakt
  • iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke S.C. Stiens fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere orignele artikelen
  • bij AH Stiens en St. Annaparochie kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het S.C. Stiens-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van S.C. Stiens. Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.
  • Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop www.clubfund.nl/scstiens met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun S.C. Stiens Fanartikelen bestellen.

Ieder lid ontvangt van de leider alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan!

Categorieën: