Aanstelling Riemer Kooistra en andere wijzigingen technische kader S.C. Stiens 1

Riemer Kooistra is per direct de trainer van S.C. Stiens 1. Riemer hoefde niet lang na te denken toen de vraag kwam of hij de 2e seizoenshelft in wil gaan met deze selectie. Riemer is geen onbekende in het Friese voetbalwereldje. Zowel als speler en als trainer heeft hij ruimschoots ervaring. Met het aantrekken van Riemer is er geen twijfel of hij bij onze vereniging en spelersgroep past. Wij wensen Riemer veel plezier en succes.

Peter Paul de Jong en Anne Jan Stienstra zijn bereid gevonden Riemer de eerste weken op het technisch vlak te ondersteunen. Peter Paul en Anne Jan kennen natuurlijk S.C. Stiens en de selectie als geen ander en daar kan Riemer zijn voordeel mee doen. Na enkele weken wordt deze samenwerking en de eerste weken geëvalueerd en afspraken gemaakt voor de rest van het seizoen.
Samen met verzorgster Marijke Terpstra en leider Auke Hietkamp en beide grensrechters wensen we hun veel sportief plezier en succes toe.

Daarentegen nemen we afscheid van Frank Schrage. In overleg met de TC is in gezamenlijkheid besloten dat het verstandig is om te stoppen. Frank was als speler al enkele jaren onderdeel van deze selectie en dit seizoen wilde hij graag als assistent trainer naast Marius Hendriks op het veld staan op jacht naar succes. Helaas is het anders gelopen dan voorafgaand bedacht, maar we zijn Frank zeer veel dank verschuldigd voor zijn grote inzet, scherpte en betrokkenheid en we hopen elkaar zeker weer eens te treffen op of langs de velden van S.C. Stiens.

De technische commissie

Categorieën: